Myhairbysi

About

Welkom! Even voorstellen...

Wie ben ik?

Ik ben Simone, al vele jaren ervaring als allround hairstylist. Ik heb inmiddels 18 jaar ervaring mogen op doen bij diverse salons. Sinds begin 2019 ben ik me gaan specialiseren in de krullen.

Het begon eigenlijk door een vriendin van mij omdat er in Zeeland begin 2019 geen krullenkapster was ging zij richting de randstad. Het verschil was direct erg groot omdat daar de juiste producten werden gebruikt.
Zelf vond ik dat fascinerend om te zien en zodoende ben ik me vanaf die tijd in de curly girl methode gaan verdiepen.
Een andere vriendin van mij heeft een prachtige dochter met een mooie krullenbos, en omdat zij direct een goed begin wilde maken met producten ben ik mezelf er nog meer in gaan verdiepen.

Door de jaren heen ben ik verschillende cursussen gaan volgen, met veel plezier en goed afgerond. Daarnaast ben ik wekelijks online bezig om de nieuwste methode en nieuwste trucs te bestuderen.

Als ik nieuwe methodes ontdek en nieuwe producten wil uitproberen zijn mijn vriendinnen altijd bereid om model te zijn. Daarnaast vraag ik op mijn sociale media ook aan nieuwe mensen om model te zitten zodat ik ook onafhankelijke feedback terug krijg. Hou mijn Facebook, Instagram in de gaten want stil staan is achteruitgang.

In Zeeland waren begin 2019 amper krullenkappers, bij mijn vorige werkgever heb ik de krullen methode opgezet met andere producten. Doordat ik van baan ben veranderd en voor mezelf ben gaan beginnen moest ik op zoek naar een ander product. Ik kwam uit bij Curly Secret en ik kan wel zeggen dat dit een schot in de roos is. De producten zijn licht en zo fijn voor het haar ook tevens voor verschillende krultypes, daarnaast volledig curly girl proof en vegan! De resultaten door de producten en mijn krultechnieken zijn verbluffend. Ook zijn de producten betaalbaar en zo toegankelijk voor iedereen.

Mijn motto is iedere klant met een lach de deur uit te laten gaan. Dat de klant zelf ook aan de slag kan gaan thuis, en zo ook mooi haar blijft houden. Maakt niet uit welke haartype, krultype iemand heeft, iedereen kan houden van zijn of haar haar. Daarnaast verdiend iedereen shiny & healty hair!

Naast de producten bied ik knip behandelingen aan en treatments, voor meer informatie kijk verder op de website.

Thuis krijg ik ook de nodige hulp en support, mijn vriend Leon steunt mij waar hij kan. Hij kent inmiddels de producten uit zijn hoofd haha!!

Heb je vragen? Stuur gerust een berichtje.

Liefs en tot snel,

Simone

Myhairbysi

Beauty Tips, Right At Your Inbox

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van het laatste nieuws, tips en inspiratie!!! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!